Rapelling

Suve alguses tegime tutvust mägironimise väikse sõbra – rapellinguga (toim: köiel laskumine). Või tegelikult, olgem täpsed…tutvuse tegemisel oleks korrektne siiski kasutada ainsust, sest mina ja kaamera jäime ohutusse kaugusesse köitest ning varisevast kiviseinast. Küll aga õnnestus tabada nii mõnigi äge kaader hulljulgetest laskujatest. Tütarlapsed pildil on minu jaoks täiesti võõrad inimesed, kes juhtusid enne meid laskuma ning kui ma panga äärel juba poolkükkis asendis olin ning alla piilusin, siis otsustasin neist ka paar klõpsu teha. Hiljem saatsin lingi piltidega tüdrukutele – nemad said lisaks vägevale elamusele pool kogemata kaasa ägedad pildid ning mina saan nende vaprat kõõlumist siin nüüd teiega jagada. Kõik võitsid 🙂 Mõnikord on hea õigel ajal õiges kohas olla.

Hulljulget meelelahutust nimega rapelling pakub Alpinist OÜ. Kõik, kes on kõrgusega Sina peal ning naudivad vabalangemise tunnet, soovitan seda proovida!

mg mg-2 mg-7 mg-11 mg-17 mg-18 mg-12 mg-14mg-8 mg-10

mg-4 mg-5 mg-15

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s