Tagasivaade

Öeldakse, et selleks, et minna edasi, tuleb vaadata tagasi. Tühjendasin oma mälukettaid ning sattusin vaatama oma esimesi organiseeritud pildistamisi 2014. aasta sügisest. Esimesi on tegelikult palju öeldud, sest olen oma sõpru ja sõbrannasid objektiivi ette rivistanud juba varasest noorusest, kuid isiklikult tunnen, et just 2014. aasta pildistamised mängisid olulist rolli isiklikus arengus ning murrangus, mis on mind toonud tänasesse päeva ning viinud isikliku ettevõtte ja fotokanalite loomiseni.

Eilses Pealtnägijas kutsus Hannes Võrno eestlasi üles olema sangarlikud. Märkama teisi enda ümber ja olema tänulikud. Olgugi, et mõnikord jääb tunne, et eestlased ei oska minu tänutundega muud peale hakata kui vaikides maha vaadata ning rahulolevalt nohiseda, siis tänan ma ikka. Sest ma tean, et see on hea nohin, mulle armas ja vastuvõetav. Seega siin ma olen, sangarlik ja tänulik. Aitäh Teile mu praegused ja tulevased muusad, et annate mulle igapäevaselt võimalusi oma unistusi ellu viia!

Mõned meenutused siis sellest olulisest 2014. aasta sügisest 🙂

IMG_0008IMG_0058IMG_0159

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s