Tagasivaade

Öeldakse, et selleks, et minna edasi, tuleb vaadata tagasi. Tühjendasin oma mälukettaid ning sattusin vaatama oma esimesi organiseeritud pildistamisi 2014. aasta sügisest. Esimesi on tegelikult palju öeldud, sest olen oma sõpru ja sõbrannasid objektiivi ette rivistanud juba varasest noorusest, kuid isiklikult tunnen, et just 2014. aasta pildistamised mängisid olulist rolli isiklikus arengus ning murrangus, mis on mind toonud tänasesse päeva ning viinud isikliku ettevõtte ja fotokanalite loomiseni.

Eilses Pealtnägijas kutsus Hannes Võrno eestlasi üles olema sangarlikud. Märkama teisi enda ümber ja olema tänulikud. Olgugi, et mõnikord jääb tunne, et eestlased ei oska minu tänutundega muud peale hakata kui vaikides maha vaadata ning rahulolevalt nohiseda, siis tänan ma ikka. Sest ma tean, et see on hea nohin, mulle armas ja vastuvõetav. Seega siin ma olen, sangarlik ja tänulik. Aitäh Teile mu praegused ja tulevased muusad, et annate mulle igapäevaselt võimalusi oma unistusi ellu viia!

Mõned meenutused siis sellest olulisest 2014. aasta sügisest 🙂

IMG_0008IMG_0058IMG_0159

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s