Bear&Plants

Kas oled märganud, et päike käib iga hommikuga juba kõrgemalt, päevad on pikemad ja tänavapilti on ilmunud esimesed “kevadekuulutajad”? See annab lootust, et juba peaaegu 9 kuud kestnud pimedus lõppeb peagi…Aga (!) see on ka meeldetuletus, et just nüüd oled kõige vastuvõtlikum kurjadele patsillidele, kes ainult ootavad seda hommikut kui Sa lõpuks oma õhukese kevadmantli selga tihkad panna. Ja siis nad ampsavad. Kõrvast või ninast või kurgust või kõigist kolmest korraga. Kui soojad riided on juba talveunne suikunud, siis tee oma kehale teene ning alusta looduslike vitamiinide abil oma organismi tugevdamist juba täna. Mida rohkem värve Sinu taldrikut kaunistab, seda uhkem.

Leidlike ja vitamiinidest pungil retseptidega aitab Sind Bear&Plants toidublogi

Ole terve, ole tervislik! 🙂

_MG_6090_MG_6083_MG_6138_MG_6153_MG_6064_MG_6072_MG_6103_MG_6108_MG_6118_MG_6119_MG_6126

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s