Kodukohvik “Vanaema juures”

Laupäeval võtsime juba teist suve järjest ette vastutusrikka kohvikupidaja ameti minu suvekodus Lõuna-Eestis. Erinevalt eelmisest korrast, mil juuni keskpaik üllatas eriliselt sooja ja päikselise ilmaga, oli sel aastal ilm ikka Eesti nägu. Loodus, mis oli terve mai armutult kuivana seisnud, sai oma igatsetud vihma. Ilmataat oli selle jagamisel lausa nii lahke, et tegi kraanid valla ligi 48’ks tunniks.

Aga nagu Tõrva linnapea oma hommikuses ergutuskõnes kohvikupidajatele ütles, siis päikselise ilmaga võib kohvikut pidada igaüks. Just ekstreemsed olud on need, mis nii korraldajad kui külastajad tõelised proovile panevad. Viimastes ei tulnud pettuda. Korraldajad võtsid kasutusele kõik vähegi mõeldavad vahendid, et kuiva varjualust pakkuda ning külastajad käisid vapralt kohvikust-kohvikusse, trotsides vihmast ilma.

Oli suurepärane päev ja on tõesti hea meel tõdeda, et ilm meid ei heidutanud. Siin on mõned pildid selle tõestuseks!

väike (1 of 1)-6väike (1 of 1)-2_MG_4377väike (1 of 1)-4väike (1 of 1)-5väike (1 of 1)-11väike (1 of 1)-10_MG_4516_MG_4348_MG_4482_MG_4502_MG_4444_MG_4437väike (1 of 1)-8_MG_4285_MG_4290väike (1 of 1)-7väike (1 of 1)-9

Vaata meediakajastusi siit: http://valgamaalane.postimees.ee/3729505/video-kallas-nagu-oavarrest-aga-kodukohvikud-ei-jaanud-tuhjaks

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s